Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VH

Ó, jak nedomokratické jsou USA!!! Až na pár výjimek (především Las Vegas) je ve státech hazard zakázán! Pláči nad nimi. (Ostatně, hazard byl zakázán i v prvorepublikové ČSR)

3 0
možnosti
Foto

Demokracie není synonymum pro dobro, ale naopak. Zakázat můžete demokraticky cokoli, takže ohánět se tím, že někde ten zákaz mají, není potvrzením toho, že je to tak správně.

1 0
možnosti
Foto

Možná jste si nevšiml, ale v tom kolotoči zákazů a jejich narůstání už jsme. Viz zákaz kouření v soukromých hospodách.

0 0
možnosti
Foto

Bohužel máte pravdu. K zákazu kouření v soukromých hospodách se pak vztahuje další absurdita. Když pronajímáte svůj vlastní byt, tak pro změnu zase nesmíte nájemníkovi zakázat kouřit. Platí to s Novým občanským zákoníkem, který protlačil Jiří Pospíšil.

0 0
možnosti
Foto

Přesně tak. Žádný takovýto zákaz nevede k polepšení dotčených, ale k jejich zahnání do undergroundu, kde své peníze stejně prohrají, pouze s tím rozdílem, že celý zisk jde do kapsy provozovatele a veřejné finance z toho nevidí ani halíř. Neúčinnost takovýchto zákazů kolem sebe vidíme už řadu let, nechápu proto lidi, kteří si myslí, že zákazem něco vyřeší.

3 0
možnosti
VM

Já si nemyslím, že zákaz vyřeší to, co si oni aktivisté představují. je spousta lidí, kteří "zahučeli" i v legálních loteriích. Zakážeme je také? Nicméně podnikaví lidé to vyřeší pos vém, budou prostě černé herny.

3 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS