Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
DR

To je tak u politiků vždycky. Káží vodu a sami pijí víno.

1 0
možnosti
JP

Takovou slátaninu jsem snad ještě nečetl. Motáte všechno dohromady, asi to máte sám popletené. Vždyť stačilo jen napsat "Zbožňuji Putina, nenávidím EU a NATO, chci abychom se opět stali ruskou gubernií."

3 4
možnosti
HS

To není slátanina, jen jste to nepochopil. Zkuste články na Novinkách.

0 0
možnosti
PS

Bravo, pobavilo i zamrazilo a rychlá letka se může vzteknout...

4 1
možnosti
Foto

Inu, je rozdíl mezi brojlery a bojlery:-)

3 0
možnosti
Foto

A kampak nás dovedla závislost pouze na ruském plynu? I kdybychom nakrásně poklekli na kolena a ruský plyn zase odebírali ve velkém, cena by se nezměnila. Naopak. Putin by vám ukázal, kam až může cena plynu vyšplhat.

Buďte v klidu, vás Ševčík s Klausem st. si také doma v pohodě topí na 22, 24 Celsia. Klaus st. možná už i na 26.

7 0
možnosti
Foto

Klaus si navíc přitápí klasickými žárovkami, které si nedávno nakoupil do zásoby. Na protest proti jiným úsporným svítidlům. :-)

2 1
možnosti
Foto

Váš profil a perex stačí, netřeba číst vaše názory.

4 7
možnosti
PK

Nikdo vás k tomu nenutí ....:-)

10 2
možnosti
JF

Přesně, chce se to vykašlat na nějaké vlastní blouznění, natož když už máme hotový Amarican dream i s American Pie a jet na dobře vychlazené bublikové Coce a F35. Pak Vám svět leží u nohou a může vám třeba víte co ... třeba děkovat za poblouznění demokracií R^;-D

2 1
možnosti
JF

... chce to vytuněnej evropský Eurofighter na vodík (samozřejmě zelený) a na jeho křídlech šířit solární panely po celém blízkém okolí a samozřejmě i s naší demokracií. Mozná by se mohl i natočit nejen americký velkofilm John Žizka o jeho středoevropském středověkem snu (po sovětském provedení), ale i evropsky Johanus Zizka o dokonalé kruhové vozové hradbě s opravdovou neviditelností evropských zelených bombardérů, které jsou pravý evropský sen a tím i zůstane ... pak již jen snové ceny za ruský plyn s americkou přirážkou za přátelské zprostředkování ;-D

1 0
možnosti
AM

Vtipné navzdory zatvrzelým obhájcům fialových zoufalců 🤣

13 0
možnosti
MB

Což o to, parafráze Milouše, jako ozdobného prvku plotu - Docela dobrá. Je svoboda, proč nevyznávat tvorbu Trošky, nebo i Božského Káji. Vážně, já takového chlapa neznám - tedy díky za seznámení. Dají se jako osobnosti uznávat. Zdeňka, absolventa stejného francouzského lycea, jako byl např. Jiří Voskovec. Polehčující okolnost režiséra, sám říká, že točí škváry. Není dotován a tedy se živí. Podobně nesmírně pilný Karel profík - Ryzí produkt pro ženy. A pro Augustina, liboval si. Kola se točí, plán plní. Muž se ženou snídá, slabí se káva. ÚV nadšen, tedy antichartou vypustí dělovou ránu ! ...To vše chápu a respektuji.

Nechápu, že někdo si není ochoten navléci svetr. Přimkla je úměrná. Čím více budu spoře oděn pobíhat v přetopeném bytě - Tím více bomb padne na fašisty. Jsou všude. Třeba i v Domově důchodců. I ta babička již byla prozíravě oslovena. Žádné pletení ... !

"Babičko, prosím tě, nech ten svetr - Do vánoc času dost, nač ten shon? Jen mne nauč charleston. Představ si bábi, jak všichni budou kulit oči"! Tak je to správné a tak to má být. Pásy okupantů se pak lépe točí. I ten Ševčík měl pravdu, souhlas - hňup. Jasně, žádné pletení, zítra - tančit se bude všude :-)

5 1
možnosti
Foto

Tak idol je Ševčík.Tak je ten co s ostatními blázny žádal vystoupení Česká z EU a NATO?Už jste podepsal jejich petici za nárok na 3kWh elektrické energie do každé domácnosti zdarma?Také s nimi bojujete spolu s dalším vlastencem stalinistů škálou proti Ukrajincům a nebezpečí ředění české krve? Proruska pátá kolona kolaborantů byla aktivována a Vy jste mezi nimi....

10 5
možnosti
ZZ

Pane Bárta - nemýlíte se opět ?

3 KWh spotřebujete v běžném bytě za 1 hodinu.

Další váš fake ?

;-D

8 0
možnosti
  • Počet článků 22
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2844x
V ekonomických otázkách jsem liberál a kapitalista, v ostatních oblastech jsem konzervativní. Jsem odpůrcem pražské kavárny a nestydím se za to, že se mi líbí filmy Zdeňka Trošky nebo písničky Karla Gotta.

Mezi moje politické idoly patří např. docent Miroslav Ševčík, Václav Klaus st., Milan Knížák nebo Markéta Šichtařová.

Seznam rubrik