Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PK

jo,jo je to tak. nebýt nákupů vojenské techniky za MO pani Parkanové mohli jsme těch laviček mít několikanásobně více;-D

17 1
možnosti
Foto

Vybral jste si argumenty, které jste následně hrdinně a snadno obešel jinými argumenty. Ve výběru argumentů s vámi nosouhlasím, mnohý vadí právě to, co jste uvedl jako opomíjené problémy a navíc můžete těžko zazlívat mase, že se neorientuje zejm. v ekonomických otázkách.

U vás bych s pravděpodobností tendující k jistotě hledal neznalost či politickou nezkušenost s níž zrození Babiše přičítáte špatné práci tuzemských politiků a zřejmě netušíte, že za ním šustí velká halda bankovek a mincíi, které nesou punc svého lichváře, který si již začal vybírat své masivní úroky.

12 4
možnosti
MS

Přesně. R^ Placení DPH z nezaplacených faktur nevymyslel Babiš, je to dlouhodobý problém. Dvojí zdanění lodníků, kteří pracovali v Holandsku, je skutečně marginální záležitost.

4 0
možnosti
Foto

Dotace soukromníkům jsou svinstvo. ale je těžké za to plísnit Babiše. Ten se chová podle hesla, hloupý kdo dává, hloupější, kdo nebere. Dotace soukromníkům podporují sami politici, protože stát žádné úplatky za dotaci neposkytne.

26 1
možnosti
MR

ODS je na to špatně, s Václavem Klausem jr, hlásnou troubou svého otce ještě hůř, ale je to její volba. Vřískali jsme jak před měsícem jak se svět spojil s Hitlerem a Stalinem a bodl nám nůž do zad, sami si ale zvolíme bezzásadový sliz a věřím tom, řízený agentem Protopopovem, který se spojí i s Okamurou a Grebenčíkem jen aby mohl zůstat u koryta. Až někdy někomu nějaký řidič zabije někoho z rodiny, může být, že bylo náledí a opravdu za nemohl , může být, že jel jak prase, ale má to rozhodnout soud a myslím si že pozůstalím by bylo na zvracení, kdyby tenhle řidič křičel před soudem je to zpolitizovaná kauza. Byli tu různí darebáci u moci, ale tenhle ruskej hnůj to je fakt paráda (furt přemýšlím proč mladý pán byl na tom Krymu s rusákem o starým opilci to nemá cenu)

4 10
možnosti
MV

M31i91l23a23n 52V86i35k

20. 11. 2018 17:55

Musíte mít opravdu špatné spaní...

2 0
možnosti
NM

...dobrej postřeh a to mne vůbec nenapadlo..;-D;-D!!

4 0
možnosti
JZ

To obvyklé zdůvodňování příklonu k Babišovi mi čím dál tím víc připomíná vtip s biologem a blechou.

Opakovaně řekl bleše "Blecho skoč!" a blecha skočila. Udělal závěr: Řekneme-li bleše "Blecho skoč!", blecha skočí.

Pak jí utrhl nožičky a opakovaně jí vyzýval "Blecho skoč!", blecha nic. Udělal závěr: Utrhneme-li bleše nožičky, blecha ohluchne.

.

V devadesátkách se tady děly šílené věci, tak to napravme tím, že zvolíme prezidentem toho, kdo je za to spoluzodpovědný a premiérem toho, kdo byl tou dobou mezi největšími gaunery a nejvíc se napakoval nepřátelskými převzetími a podvody. Evropské dotace jsou zlo, křivící tržní prostředí, zvolme premiérem toho, kdo na nich v současnosti staví své podnikání. Včetně účelových převodů majetku tam a zpět, aby na dotace dosáhl.

23 7
možnosti
PR

P15a12v55e88l 68R19y63š63k65a

20. 11. 2018 9:36

Vzhledem k tomu že dotace už byla vrácena můžete začít stavět lavičky.

12 1
možnosti
IV

A to Vám stačí? Stal se podvod, trestní čin. Ten je třeba vyšetřit a po zásluze potrestat. To je ale těžké, pokud je provinilec premierem, který má možnost ( a taky to dělá) vyměňovat a i jinak tlačit na vyšetřující policisty a státní zástupce a pokud má možnost ovlivňovat média. Je to kolosální střet zájmů, a proto nemá na místě premiéra do vyšetření kauzy co dělat. A to už vůbec nemluvím o dotacích pro jeho firmy. On je tím, který pro ně v Evropě sjednává podmínky a kdo o nich tady rozhoduje.

3 5
možnosti
PJ

P24e25t90r 87J74í86l52e44k

20. 11. 2018 8:57

Mne, co by člověku pracujícímu v krajině děsí to, že vláda neučinila razantní kroky na zabránění strašlivé eroze, a vysychání naší země. Vadí mi zavírání venkovských prodejen, rušení menších hospodářství a živností. Agrofertizace je zhoubou našeho venkova.

14 0
možnosti
Foto

Zhouba bude vězet v dotacích a ne v Agrofertu. Přijít Agrofert o 2 miliardy dotací, určitě bude mít jinou podobu a činnost.

7 0
možnosti
JK

Velmi souhlasím s popisem situace. Babiše nemusím přesně z těch důvodů uvedených v blogu. Nevolil jsem ho a volit ho nikdy nebudu. Jenže stejně tak nemůžu nikdy volit ani strany tzv. demobloku zase přesně ze stejných důvodů, které autor uvádí. Ale bohužel, jako o dost větší zlo mi stále v tuto chvíli připadá přes všechny zápory Babiše, volit někoho z tzv. demobloku. Jsem si téměř jistý, že ten současný hysterický mediální lynč nakonec způsobí zase jen nárůst preferencí Babišovi, protože natáčet někoho skrytou kamerou bez jeho vědomí a vše zveřejnit, to se prostě nedělá. A to, jak drtivá většina politiků okamžitě, BEZ DŮKAZŮ bere do ruky pomyslné kameny a kamenuje, to je prostě na zvracení. To vše chápe a vnímá každý NORMÁLNÍ člověk. Na druhou stranu nám tato situace krásně odhaluje kdo je kdo..

35 5
možnosti
Foto

Pokud je pro Vás Babiš menší zlo a dukazy kolem ČP nejen od Olafu Vám nestačí,tak opravdu není co řešit...Vy si opravdu nevzpomínate,za co odstupovali premieři ze svých funkcí dřív?Když to srovnám s Babišem byly to nepodstatné prkotiny.Pokud jde o natáčení opakujete jen lži,které vykládá Babiš.To Vám asi nevadí....

9 12
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
12 3
možnosti
LH

Jako že lavička VH by několika nasobne nezvysíla cestovní ruch - nevěřím......

5 0
možnosti
  • Počet článků 22
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2844x
V ekonomických otázkách jsem liberál a kapitalista, v ostatních oblastech jsem konzervativní. Jsem odpůrcem pražské kavárny a nestydím se za to, že se mi líbí filmy Zdeňka Trošky nebo písničky Karla Gotta.

Mezi moje politické idoly patří např. docent Miroslav Ševčík, Václav Klaus st., Milan Knížák nebo Markéta Šichtařová.

Seznam rubrik