Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

J58i67ř71í 76L31i22b77e81r

25. 11. 2018 15:34

Je až divné (při mých názorech), že s většinou Vašeho článku souhlasím. Ovšem na větu: "Andrej Babiš bude moci sestavit jednobarevnou vládu." mi nezbývá jiný komentář, než "Pánbůh s námi a zlé pryč". Jinak karma... R^

0 0
možnosti

Technická poznámka: a "Zlý pryč" Ve smyslu ten hodný bůh s námi a zlý (satan, ďábel) pryč. Na jednobarevnou vládu moc nevěřím, zatím to tak od 1989 ještě nedopadlo. Chvíli to vypadalo na americký model dvou silných stran, u nás ODS vs ČSSD, které se budou střídat, ale kde ty časy jsou...

1 0
možnosti

nebylo ještě lepší kdyby místo lavice byla v každém městě stolice?

0 0
možnosti

Nebýt ministra kulury Daniela Hermana, tak stát mohl ušetřit 3/4 miliardy za výkup, likvidaci a asanaci vepřína v Letech, který ani na pozemcích bývalého tábora nestál. Ale stál vedle pozemků a rybníka Schwarzenberga, které balo za stávajícího stavu možné využívat jenom k zemědělské, lesnické činnosti a chovu ryb. A přeci si Schwarzenber ten vepřín sám ze své kapsy nevykoupí a nezbourá, když to může udělat stát z peněz daňového poplatníka, že.

6 0
možnosti

Omluvám se, že je to tu 3x, vypadalo to, že to maže cenzor.

0 0
možnosti

Nebýt ministra kulury Daniela Hermana, tak stát mohl ušetřit 3/4 miliardy za výkup, likvidaci a asanaci vepřína v Letech, který ani na pozemcích bývalého tábora pro "osoby práce se štítící" nestál. Ale stál vedle pozemků a rybníka Schwarzenberga, které balo za stávajícího stavu možné využívat jenom k zemědělské, lesnické činnosti a chovu ryb. A přeci si Schwarzenber ten vepřín sám ze své kapsy nevykoupí a nezbourá, když to může udělat stát z peněz daňového poplatníka, že.

0 0
možnosti

Nebýt Hermana a jeho lobbingu pro Schwarzenberga, tak by stát ušetřil 3/4 miliardy za zbytečný výkup, asanaci atd. vepřína v Letech, který ani na pozemcích bývalého tábora pro "osoby práce se štítící" nestál. Ale stál hned vedle Schwarzenbergových pozemků a rybníka, kde za daného stavu nebylo možné provozovat jinou, než zemědělskou a lesnickou činnost. A to potřeboval Schwarzenberg změnit. Jenže, přeci ten vepřín nevykoupí sám ze své kapsy.

1 0
možnosti

J92o43s48e89f 91Š59l77o58u22f

22. 11. 2018 15:35

"Nebýt dotace na Čapí hnízdo, mohli jsme mít v každém okresním městě lavičku Václava Havla"

.................................

Myslíte, že by mohla být jedna i v uličce Václava Havla v Brně? V té uličce, ve které opilci močí, když tudy v noci procházejí z blízké vinárny? A přitom si musejí dávat pozor, aby se náhodou nestřetli s návštěvníky, kteří právě opouštějí divadlo?

0 0
možnosti

J19i86ř11í 26N49ě14m64e37c

20. 11. 2018 19:25

Proboha, jen né lavičky VH do každého města, říkám jako bezvěrec. Už teď se mi kroutí prsty u nohou, když jedu na letiště VH.:-/

9 1
možnosti
  • Počet článků 22
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2844x
V ekonomických otázkách jsem liberál a kapitalista, v ostatních oblastech jsem konzervativní. Jsem odpůrcem pražské kavárny a nestydím se za to, že se mi líbí filmy Zdeňka Trošky nebo písničky Karla Gotta.

Mezi moje politické idoly patří např. docent Miroslav Ševčík, Václav Klaus st., Milan Knížák nebo Markéta Šichtařová.

Seznam rubrik