Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Roztomilý efekt dnešní doby , autor "pravičák a liberál" se setkává v jednom bodě se zdejšími největšími bolševiky:-)

17 1
možnosti

...copak Stando, nelíbí se ti to?:-)

7 0
možnosti
Foto

8-o... dočetl jsem po " mým politickým idolem je Markéta Šichtařová" a myslím že dál číst netřeba - omg. panebože, vidíš to?;-DRvRvRv

17 1
možnosti
Foto

... a proto, že si nejsem jist, že to "hňupi" pochopí, jak píše níže "náš" Ladík, tak se zeptám, jakou politickou funkci paní Šichtařová zastává? ;-D

11 0
možnosti
LB

Naprosto stejný pohled můžeme uplatnit i v oblasti sportu. Proč by měly dostávat milionové dotace ze státního rozpočtu fotbalové (a jiné) kluby, když spoustu lidí fotbal nezajímá?

13 0
možnosti
PH

sportovci dělají reklamu firmám a jsou za to ohodnoceni.

1 1
možnosti
ZJ

.... tohlecto .... hmmm ... to je dobrý R^. Je v tom hodně pravdy! Dávám karmu!

2 0
možnosti
Foto

Hrušínský a kolektiv dostávají zaplaceno za to, že čeří vodu, a tedy se starají o to, aby pan prezident na Hradě neupadl v zapomnění. Když pan prezident vyzvedl problém Peroutkova zakolísání, dokud nevyrazili do boje jeho pohrobci jako hrdobci, tak si toho nikdo ani nevšiml.

4 9
možnosti
AL

Jak by řekl můj užitečný přítel: Zasloužená karma!

Přesně o tom to je, hodně lidí nadává druhým do levičáků, soudruhů, kremlofilů apod., ale přitom to jsou novosoudruzi jak vymalovaní. Chtějí strašit vším možným, ale bez dotací nepřežijí ani týden.

Ať už je to stát, ČT, Brusel apod. Ale za hlupáky mají ty, co ty daně vytvářejí a každý den musí tvrdě makat na svůj chléb vezdejší. Jednou to byla RVHP, teď je to zase EU.

A z pravičáků dělají nepřátele státu. Vždyť v ČR není žádná silná a poctivá pravicová strana. Ani se těm lidem moc nedivím, že má Babiš takovou podporu.

7 9
možnosti
Foto

Skvělé, za hodně dlouhou dobu nejlepší článek tady na blogu. Navíc jsem si na vizitce autora přečetl ten odkaz na fb skupinu a už jsem požádal o přijetí.

7 6
možnosti
PK

Ano, ano všichni tvrdí jak jsou dotace zrůdné, ale divadla bez nich těžko přežívají...

4 0
možnosti
LB

Divadla by bez dotací přežila, ale když nasadí tržní vstupné, bude návštěva divadla výhradně záležitostí pro pány Ševčíky, Macky a další z horních deseti tisíc, zbytek národa se bude muset spokojit s Troškovými řachandami.

Proč jsem si musela vzpomenout na proslulého komunistického poslance Pružince, který rovnou žádal, aby filmy tzv. nové české vlny byly zakázány a jejich autoři exemplárně potrestáni, protože si také dovolili "čeřit vodu".

Njn. vstali noví Pružincové... ona už ta "kultůra" s kroužkem na u, o něčem vypovídá ;-D

11 0
možnosti
SN

:-).......Samozřejmě souhlas( Lepšolidi,(teď nový perfektní novotvar), s i myslí, že jenom oni mají patent na rozum. My venkovští burani, co volíme Zemana a Babiše patříme k té hloupější polovině, jak napsal včera jeden bloger. Naštěstí....moc pochval nezískal a to je dobře! R^R^R^

14 9
možnosti
Foto

O35t81a30k17a82r 23S24e56k46l

12. 1. 2019 13:02

Mno , ta věta o venkovský buranech - vzácný záchvat upřímnosti nebo omyl ?

1 1
možnosti
Foto

Jindřich, posluchej, to musela byt obrovska prace! Je to nadherne. Hňup to nepochopi, ale to je jeho problem. Špica!!!R^

26 8
možnosti
Foto

Raději budu hňup než si hrát na Ostraváka a zesměšňovat dialekt

13 9
možnosti
  • Počet článků 22
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2844x
V ekonomických otázkách jsem liberál a kapitalista, v ostatních oblastech jsem konzervativní. Jsem odpůrcem pražské kavárny a nestydím se za to, že se mi líbí filmy Zdeňka Trošky nebo písničky Karla Gotta.

Mezi moje politické idoly patří např. docent Miroslav Ševčík, Václav Klaus st., Milan Knížák nebo Markéta Šichtařová.

Seznam rubrik