Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
TB

Takhle to dopadá, když si do strany může trajdat kdokoli. A pak se diví Okamurovi, že ten si na tohle dává pozor.

0 0
možnosti
JR

J92a32n 27R94á10ž

31. 1. 2019 17:52

Před třemi,čtyřmi lety to vypadalo, že by se se Svobodných mohla stát reální síla na pravém spektru politiky. Podle mne je Mach vynikající ideolog pravice, ale není dobrý lídr politické strany. (Je to můj názor, takže na toto téma nemíním vést diskuzi) Čekal jsem, že se zjeví, či mezi členy vygeneruje někdo s vlastnostmi lídra. To jest člověk s velkou dávkou sebevědomí, osobního charisma a velkého (nakažlivého) odhodlání a vůle převzít otěže pravicové politiky a ak i voličské "sirotky" po ODS dostat na svou stranu. Tedy vlastnosti jako měl VK v roce 1990-1991. Bohužel se tak nestalo, naopak vládu u Svobodných převzali neoliberální anarchističtí žvanilové a Svobodní tak opustili mé zorné pole.

Myslím si, že česká veřejnost je připravena na podporu skutečně pravicové strany s moderním pravicovým programem zaměřeným na zabránění státu v "obtěžování" občanů, reálnou podporou lidí produkující reálné hodnoty, omezení korumpujících sociálních dávek, realistickým plánem na evropskou ekonomickou spolupráci a se zřetelným odmítnutím jakéhokoliv omezování zákonodárné suverenity států.

3 0
možnosti

Svobodní na to nikdy neměli právě kvůli Machovi. To je pouze salónní ideolog. On ostatně skončil nikoli proto, že by stranu převzali anarchisté, ale protože projel volby a následně rezignoval. Projel je proto, že nikoho nezajímá. Národoveckou kampaň měl dokonce s pravopisnou chybou (“máme na to” bez čárky za “to”).

0 0
možnosti
JN

J52a61n 93N86ě47m17e40c

31. 1. 2019 15:11

Tahle strana je a byla jen jedna z mnoha forem neštěstí české pravice. Strašně rád bych volil někoho napravo od ODS, ale ono to fakt nešlo. Ne jen kvůli anarchokapitalistům, ale i kvůli fascinací smrděním v hospodách, Klausema, czexitem a vším tím, co Svobodní považují za základní pilíře pravicovosti.

4 0
možnosti
VH

Macha nikdo nevyhnal, odešel, protože zjistil, že už strana nebude výtahem k výnosnému korýtku.

Program Svobodných je založen výhradně na populistických žvástech. Jak pochopila i většina původně nadšených členů a příznivců.

4 9
možnosti
HS

"Macha nikdo nevyhnal, odešel, protože zjistil, že už strana nebude výtahem k výnosnému korýtku."

No, vy to určitě víte lépe!

5 1
možnosti
MV

Naštěstí pro ČR procentuálne vaše partaj téměř nic neznamena.

2 1
možnosti
Foto

Pan Hradecký se ukázal jako správná "zhrzená milenka" :-D

5 3
možnosti
HS

No, jo, pravda bolí. A tato obzvlášť. A nejen vás.

3 2
možnosti
JK
Foto

Dnešních Svobodných opravdu škoda není, těch zhruba před 2-3 roky, škoda je.

7 0
možnosti
DR

Je pravda že u nás opravdu slušná a hlavně viditelná strana protiskeptiků chybí. Bude tudíž problém které protibruselské straně to hodit.

5 1
možnosti
DR

opr.euroskeptiků

1 0
možnosti
Foto

Ti lidé mi připomínají autisty. Místy geniálni, ale s narušenými osobními vztahy, s minimální schopnosti empatie. Pro běžný život - nepoužitelní. Opravdu nemocným se omlouvám. Fascinace Klauzovými, to je jen další varianta téže nemoci.

10 1
možnosti
TB

Třeba takhle uvést nějaký jejich konkrétní postoj, který toto potvrzuje...

0 0
možnosti
DV

D15a57v25i56d 55V12l70k

31. 1. 2019 6:29

Píšete o sobě , že jste "kapitalista"

Podle mne žádný kapitalista nepodporuje odchod z EU, protože musí mít alespoň základní ekonomické povědomí.

Podle mě byli Svobodní populistická pseudopravicová strana a nikdy bych je nevolil. A jestli teď preferujete mladého Klause , tak Vám stejně není pomoci. Ten člověk nemá v hlavě moze ,ale zbytnělé ego.

11 9
možnosti
LC

Miluji výčty toho, co by kapitalista nikdy neudělal. Vždycky se u toho od srdce zasměji.

6 1
možnosti
  • Počet článků 22
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2844x
V ekonomických otázkách jsem liberál a kapitalista, v ostatních oblastech jsem konzervativní. Jsem odpůrcem pražské kavárny a nestydím se za to, že se mi líbí filmy Zdeňka Trošky nebo písničky Karla Gotta.

Mezi moje politické idoly patří např. docent Miroslav Ševčík, Václav Klaus st., Milan Knížák nebo Markéta Šichtařová.

Seznam rubrik